duminică, 8 mai 2011

Azi n-am putut sa ies afara cu Akita. Drept urmare, a trebuit sa iasa Anca cu ea. Si daca tot era de plimbare, si-a manifestat interesul si Alexa sa iasa afara cu catelul. Deci, azi toate fetele mele au iesit la plimbare... Urmarea o vedeti acum :))))

De regula ies singur afara cu catelul, asa ca Anca nu prea stie unde sunt locurile "preferate" ale Akitei. Sunt acele locuri in care se simte si ea mai usoara si mai fericita, ma-ntelegeti :))
Oricum, se pare ca pana la urma s-au descurcat.
Faza funny este urmatoarea: la un moment dat, Anca mergea pe strada cu Alexa intr-o mana si Akita in cealalta mana. Ar mai fi avut nevoie de inca o mana si pentru o plasa cu cateva cumparaturi, dar pt ca Mama Natura nu ne-a dotat decat cu 2 maini, a trebuit sa tina plasa in aceeasi mana cu care tinea cainele. La un moment dat, a aparut de dupa un colt, Max, un pechinez de vreo 6 ani, bun prieten cu Akita. Reactia Akitei a fost de a fugi spre el cu Anca taras dupa ea, spre disperarea sotiei mele care nu stia ce sa mai faca, tinand cont ca Alexa tocmai vazuse o "floare superba" exact in acelasi moment, si culmea, exact in directia opusa :)) As fi vrut sa o vad pe sotia mea cu mainile intinse tinandu-se si la copil si la caine in acelasi timp :)))) Pana la urma situatia s-a detensionat cu o plasa cu paine in capul Akitei, ca nu asculta :))